Du kan ikke placere en ny ordre fra dit land. United States

Katalog

Kurv

Ingen varer

Gratis! Forsendelse
0,00 kr. Moms
0,00 kr. I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Restkassen

Her ligger de varer som der kun er nogle enkelte stykker tilbage af. Da der kun er få farver og str. tilbage er der virkelig mulighed for en god handel og der vil være risiko for udsolgte varer. Du kan se de gode tilbud ved at trykke på underkategorierne.

Restkassen 69 varer

Underkategorier

 • Kjoler og nederdele

  Lækre og skønne nederdele og kjoler til billige penge, i de flotteste farver og mønster som er så velkendt for Colines tøj. Her kan du finde nederdele med skæve snit, kjoler med broderier, både nederdele og kjoler som er syet i farverig bomulds- polyester- eller viskose stof og som oftest er dekoreret med enten lapper, print eller broderier, med mindre de er syet i et mønstret stof som gør, at der ikke er behov for ekstra pynt.

 • Overdele

  Her kan du virkelig gøre en rigtig god handel på en masse flotte overdele, her er både trøjer, t-shirts, jakker, veste, cardigan og meget andet at finde. Fælles for dem alle er at de er lavet i de skønneste farver og snit som kendetegner Colines tøj. Overdelene er for det meste syet i materialerne bomuld, polyester og viskose, og hvis de ikke er farverige i dem selv, ja så har de fået en lille lap eller print som dekoration for at fuldende værket.

 • Underdele

  Mangler du et par billige bukser eller jumpsuit i garderoben, ja så er du kommet det rigtige sted hen. Her kan du finde en masse underdele som er syet i enten bomuld, viskose eller polyester. Stofferne er enten mønstret eller farverige og som oftest er der enten print eller lapper for at gøre bukserne til de Coline bukser vi kender og elsker at bruge.

 • Accessories

  Her kan du finde forskellig accesories, lige fra bælter, smykker, hatte, hårpynt, tasker, tørklæder ja en masse godt.

pr. side
Viser 1 - 12 af 69
Viser 1 - 12 af 69