Du kan ikke placere en ny ordre fra dit land. United States

Kjoler og nederdele

Kurv

Ingen varer

Gratis! Forsendelse
0,00 kr. Moms
0,00 kr. I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Kjoler og nederdele

Mangler du en kjole eller nederdel til hverdag eller fest og vil du gerne skille dig lidt ud fra mængden, så kan et besøg i denne her kategori helt sikkert være en god ide. Her kan du finde en masse kjoler og nederdele, der alle er kendetegnet med Colines leg med stoftyper i diverse farver og mønstre, lapper, print, broderier eller hvad de nu ha...

Mangler du en kjole eller nederdel til hverdag eller fest og vil du gerne skille dig lidt ud fra mængden, så kan et besøg i denne her kategori helt sikkert være en god ide. Her kan du finde en masse kjoler og nederdele, der alle er kendetegnet med Colines leg med stoftyper i diverse farver og mønstre, lapper, print, broderier eller hvad de nu har kunnet finde på. 

Mere

Kjoler og nederdele 96 varer

Underkategorier

  • Kjoler

    Hvis du elsker farver og skæve snit, har du her rig mulighed for at finde en masse farverige sommerkjoler der måske kan falde i din smag. I vinterkollektionen er kjolerne lidt mere afdæmpet, men stadigvæk unik. Coline kræser om detaljerne og laver en masse vidunderlige kjoler, der er syet i enten bomuld, polyester eller viskose. Hvad der er særligt kendetegnene ved Colines kjoler, er deres brug af forskellige stoftyper enten ensfarvet eller mønstret, hvis de har syntes at kjolen lige manglede lidt, har de fundet et print eller lap at sætte på, så kjolen lige har fået det sidste pift til at være en ægte coline kjole.

  • Nederdele

    Mangler du en nederdel der skiller sig lidt ud, så kan du finde den her. Her er nederdele med skæve snit, lapper eller print som oftest er syet i enten bomuld eller viskose. Coline har som de plejer, rigtig kælet med detaljerne i form af enten broderier, print eller lapper hvis de lige har syntes, at det har manglet det sidste, for at gøre den til en ægte Coline nederdel som er kendetegnet af sirlige detaljer og/eller farverige stoftyper.

pr. side
Viser 1 - 12 af 96
Viser 1 - 12 af 96