Du kan ikke placere en ny ordre fra dit land. United States

Overdele

Masser af overdele i den velkendte og elsket Coline kvalitet, her er der masser af farver og skæve snit. Som altid har Coline leget med forskellige stoftyper, såsom bomuld, polyester og viskose i både ensfarvet og mønstret. Nogen gange har de holdt sig til en stoftype, andre gange har de blandet det, for at give tøjet det velkendte look som vi k...

Masser af overdele i den velkendte og elsket Coline kvalitet, her er der masser af farver og skæve snit. Som altid har Coline leget med forskellige stoftyper, såsom bomuld, polyester og viskose i både ensfarvet og mønstret. Nogen gange har de holdt sig til en stoftype, andre gange har de blandet det, for at give tøjet det velkendte look som vi kender coline for. Hvis overdelene lige har manglet lidt ekstra, er der blevet påført enten et print, broderier eller en lap eller flere.

Mere

Overdele 64 varer

Underkategorier

 • Tunikaer

  Skønne og lækre tunikaer i de velkendte farver og snit fra franske Coline. Her kan du finde en masse forskellige styles. Både korte, lange med og uden ærmer. Alle tunikaerne er enten syet i bomulds-, viskose- eller polyester stof eller en herlig blanding af disse. Igen har Coline leget med farver, snit og diverse dekorationer i form af print, lapper eller broderier.

 • T-shirts, toppe og trøjer

  Er du på jagt efter farverige trøjer, toppe eller t-shirts kan et kig i denne her kategori være løsningen. Her kan du finde trøjer, toppe eller t-shirts der er syet i farverige eller mønstret stoffer af typen, bomuld, viskose eller polyester. Nogen gange kan du også finde en blanding imellem stoftyperne, fælles for dem alle er, at de er sirligt dekoreret med enten print, lapper eller broderi, hvis de lige har manglet det sidste for at være en klassisk Coline style, som vi holder så meget af.

 • Bluser og skjorter

  I den her kategori kan du finde masser af skjorter og bluser. Et af kendetegnene ved skjorterne fra Coline, er at de næsten altid er dekoreret med broderier i den ene eller anden afskygning. Bluserne og skjorterne er syet i enten bomulds-, viskose- eller polyesterstof og oftest er der masser af detaljer i form af print, lapper eller broderier, dog kan du også finde noget der er helt enkelt og afdæmpet her.

 • Pullovers og ponchos

  Mangler du en varm pullover eller poncho til at tage over dig en kold vinteraften, dejlig sensommerdag eller generelt. Så er der en god chance for du kan finde en her. Elsker du farver og skæve vinkler, har Coline igen fremtryllet noget der kan være lige i din smag.Her kan du finde pullovers og ponchos både i bomulds-, viskose- eller polyesterstof eller som er strikket, men fælles for det hele er skønne farver og eller print, lapper eller broderier.

 • Cardigans, veste og...

  Skønne og lækre cardigans, veste eller boleroer er at finde i den her kategori. De er syet i enten bomulds-, viskose- eller polyesterstof, eller et herligt mix af disse. Nogle er helt enkelte, andre er der masser af farver og dekorationer på i form af enten broderi, lapper eller print eller en blanding, som jo kendetegner Coline så godt.

pr. side
Viser 1 - 12 af 64
Viser 1 - 12 af 64