Du kan ikke placere en ny ordre fra dit land. United States

Accessories

Her finder du alt hvad hjertet kan begære i forskellige tørklæder, tasker, smykker og hovedbeklædninger til dit coline tøj. Fælles for det hele er, at de er lavet i farverige stoffer og materialer og ofte pyntet med enten print eller broderier eller frynser.

Accessories 38 varer

Underkategorier

 • Bælter

  Lækre bindebælter lavet i stof og ofte pyntet med enten vedhæng eller broderier.

 • Tasker

  Super flotte og farverige tasker som er syet i stof. Taskerne er som oftest syet i bomuld eller polyester og sirligt dekoreret med lapper, print eller broderier. 

 • Tørklæder, Pareo,...

  Skønne og bløde tørklæder, pareo, tæpper og sarong der er syet i de flottest farver og mønster. Tørklæderne passer sammen med det meste coline tøj og er for det meste i materialerne bomuld, polyester eller viskose. Ved mange af dem, kan du finde broderier, som lige giver det lille ekstra pift for at gøre tørklædet helt dens egen.

 • Hovedbeklædning

  Her kan du finde mange forskellige hatte og huer, her er varme huer til vinter med flotte farver, kasketter med print eller som er syet i mønstret stof og de skønneste sommerhatte som skygger så dejligt for solen om sommeren.

 • Vanter og handsker

  Så er det slut med at fryse fingerene om vinteren, for her kan I finde de lækreste handsker som er strikket i uld udenpå og foret med den dejligste og bløde polyester inden i. Nogle af Colines handsker kan knappes ned så ens fingerspidser er fri til at gøre de ting, der kan være rigtig svært med handsker på.

 • Armbånd

  Lækre og skønne armbånd der er lavet i enten træ, plastik eller skaller. De er ofte sat sammen i flotte farver eller dekoreret med mønster, i den ene eller anden afskygning.

 • Øreringe

  Skønne øreringe lavet i træ og malet i super flot mønstre. De er dejlig lette og vejer derfor ingenting når de hænger i ørerne.

 • Halskæder

  Flotte halskæder der er lavet i enten træ eller plastik. Nogle er med masser af farver og andre er meget enkelte med en læder snøre, så her er der mulighed for at finde noget for enhver smag.

 • Hårpynt

  Hvorfor bruge blyanter i hårknolden når du kan bruge disse smukke hårpinde fra Coline. De er lavet i træ og nogen er udskåret, mens andre har fået i lagt metal som dekoration.

pr. side
Viser 1 - 12 af 38
Viser 1 - 12 af 38